Segueix-nos a Twitter







diumenge, 2 de juny del 2013

Sortida 8 i 9 de juny - Garrotxada



Degut a la climatologia adversa de les darreres setmanes, no veiem factible la sortida amb pernoctació que teníem preparada per la zona de les Bulloses. Per aquest motiu, no publicàvem la informació referent a l'excursió.

Creiem que el cap de setmana del 8 i 9 de juny, les temperatures milloraran considerablement; però optem per fer la sortida per la zona de la Garrotxa.

Estem redefinint la sortida en funció d'aquest canvi de darrera hora.

Malgrat tot, en breu obrirem el formulari d'inscripcions, i us agrairíem que us hi apuntéssiu.

La ruta que us proposem és, des d'Oix, arribar  el més a prop possible de la palanca que creua la Riera de Beget. Continuaríem ruta per l'esquerra de la cresta del Ferran. Primer creurem un frondós  bosc de castanyers que ràpidament aniran deixant pas a roures i alzines i zones de prat, mentre travessem el Bac del Vaquer, fins arribar al Coll de Talaixà.


Plànol extret del Institut Cartogràfic de Catalunya


Als prats de l'ampli coll de Talaixà, els Puigsacalm tenim previst que hi dinin.


Sant Martí de Talaixà


El grup de Bastiments continuarà fins a pujar al cim del Ferran i gaudir d'una panoràmica imponent del cor de la Garrotxa, per tot seguit descendir altre cop fins a Talaixà i reunificar els dos grups, a veure si els horaris ens permeten coincidir per dinar.


Vistes des de Talaixà
La pernoctació la farem al càmping La Soleia d'Oix. En principi cada família ha de portar la seva tenda/es. Si teniu furgonetes, tampoc hi ha problema. 


Preus: 
adults: 4,40€
nens (fins 10 anys): 3,95€
tenda: 4,00€
cotxe: 4,50€

Disculpeu que no us hàgim informat abans. Tanmateix us demanem que respongueu el formulari abans del dijous de de juny per tal de formalitzar la reserva amb el càmping. 
Si només veniu diumenge, també us demanem que ompliu el formulari.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada