Segueix-nos a Twitter







dissabte, 15 de juny del 2013

6 de juliol - sopar i bivac final de curs

El proper dissabte 6 de juliol, farem el berenar/sopar de final de curs al cim de Sant Miquel; amb l'afegit que les famílies que ho vulguin, es podran quedar a fer bivac, si la meteo ho permet.



La idea és sortir caminant dissabte a la tarda a partir de les 18h. Ens trobarem tots just després del petit pont de pedra. Podeu deixar els vehicles als aparcaments més propers al camí habitual per pujar a Sant Miquel. Tingueu en compte que els pàrquings són limitats en places, i en el renovat aparcament de la Font del Ferro, la grua hi pot fer acte de presència i endur-se cotxes aparcats fora de les places habilitades.



 Tant si només us quedeu a sopar com si us quedeu a dormir, cada família ha de ser capaç de traginar allò que consideri necessari. Com que serem un grupet de gent, comptem que trigarem uns 50 min en arribar a dalt. Un cop a dalt, no cal fer res, excepte jaure, parlar, deixar que els nens juguin i descobreixin l'entorn, tot esperant la posta de sol. Si la tarda es clara podrem veure Les Medes, L'Estartit, Les Alberes, endevinar la silueta del Canigó, la plana empordanesa, els cims de la Garrotxa més propers, Rocacorba, les Guilleries, el Montseny, la plana del Gironés i La Selva, Les Gavarres... I des del cim de Sant Miquel els ho podem ensenyar als Bastiments i Puigsacalms... Si ens escolten en comptes de jugar, és clar!

Per al sopar berenar tot s'hi val: entrepans, tupers, postres, cafè (en termos), ratafia... El límit és la imaginació i l'esquena de cadascú. Si us bé de gust, podeu portar coses per compartir. La comissió s'encarregarà de pujar unes síndries i unes galetetes per les postres, que desitgem siguin del vostre agrat. Per aquest motiu us demanem que us apunteu al formulari abans de dijous 4 de juliol.



Per dormir, considerem que amb una bona màrfega, i un sac normal, n'hi ha prou, ja que les nits no són fredes. Si voleu, podeu portar una manta tèrmica que no pesen gens ni ocupen espai i es pot posar per sobre del sac per evitar la rosada. Considerem que les tendes no són necessàries (de fet està prohibit), tant per optimitzar l'equipatge, com per dormir sota les estrelles i una lluna gairebé plena.  

Diumenge 7, quan ens llevem, es tracta d'esmorçar, recollir i començar a tornar cap als cotxes. Qui vulgui pot acabar d'esmorçar a la piscina del complex de Sant Ponç, i acabar de passar el matí en família a la piscina. Segur que serem els primers en arribar!

Tant si ens veiem aquest cap de setmana, com si no, des de la comissió de pares, volem desitjar-vos un molt bon estiu ple de sortides i bones rutes en família. I a l'estil dels personatges de Star Wars, "Que la meteo us acompanyi!".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada