Segueix-nos a Twitter







dimecres, 5 de setembre del 2012

Llicències Federatives

Per a participar en les activitats de la subsecció infantil de muntanya serà necessari complir els següents requeriments:

- Ser Soci del GEiEG o afiliat a la secció de muntanya. La quota de afiliació són de 30 euros anuals per als adults i 15 euros per als menors de 14 anys.

- Tenir llicència federativa anual o bé obtenir una llicència temporal que us cobreixi només aquell dia de la sortida.

TRAMITAR UNA LLICÈNCIA ANUAL:
Perquè la llicència sigui vàlida l’1 de gener cal que la tramiteu i pagueu online abans d’una data concreta del desembre que us comunicarem a www.geieg.cat. Si tramiteu la llicència després d’aquesta data ho haureu de fer personalment a les instal·lacions del GEiEG de Sant Narcís, pagant en efectiu i tenint en compte que la validesa de la llicència no serà a partir de l’1 de gener. La llicència federativa NO és vàlida fins que la FEEC rep notificació, i això succeeix quan el club de muntanya que recull els diners i fa els tràmits envia la documentació a la FEEC. Per tant, setmanalment la documentació haurà de ser entregada el dimarts com a molt tard per poder estar donats d’alta el divendres de la mateixa setmana.

Quan arribi el desembre, rebreu per correu electrònic la informació i els documents concrets que cal omplir, els terminis de temps, els preus i cobertures de cada modalitat de llicència.

TRAMITAR UNA LLICÈNCIA TEMPORAL:
Cal fer un pagament per transferència bancària:
ES72/2100/0002/50/0201442936

Concepte: Llicència temporal: Nom i cognoms de la persona que fa l’ingrés i el NOM DE LA SORTIDA.

Seguidament s’ha d’enviar un correu electrònic a: seccions@geieg.cat adjuntant el resguard de pagament i les persones que es volen assegurar (Nom i cognoms, número de DNI o targeta sanitària en cas de no tenir DNI). Cal enviar aquest correu ABANS del dimecres a les 19:00h. previ a  l’excursió. El preu serà per dies naturals, 1 dia 5,00€, 2 dies 6,00€, per persona que s’hagi d’assegurar.

No es retornarà l’import de la llicència temporal: en cas, que una persona no assisteixi per motius personals a una sortida (excepte que s’avisi abans del dijous per tal que ja no es sol·liciti la llicència temporal). En cas de anul·lació de sortida per causes meteorològiques o alienes a la voluntat del club, es guardarà aquell import per a una futura excursió en la qual participi la persona. Caldrà que enviï un correu recordant les seves dades i esmentant que l’import ja es va abonar prèviament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada