Segueix-nos a Twitter







dilluns, 1 d’agost del 2011

Què us cal saber:

1 - La subsecció infantil de muntanya neix com a projecte educatiu amb continuïtat en el temps. No és un conjunt d'excursions aïllades sinó que tenen un sentit més enllà d'un dissabte o un diumenge. Per tant, considerem que és important un cert compromís de les famílies amb el projecte. Podeu consultar a la columna dreta del blog el "Projecte educatiu".

2 - Per inscriure's a la subsecció infantil cal ser obligatòriament o soci del GEiEG o afiliat a la secció de muntanya. Podeu tramitar l'alta dels dos casos a les oficines de Sant Narcís.

3 - Cal estar federat. Tothom, que participa de l'activitat de l'excursió, ha de disposar  de la corresponent tarjeta de federat sense discriminació en quan a d'edat o sexe. També ho podeu tramitar a les oficines del poliesportiu del GEiEG de Sant Narcís.

Cal acreditar-ho amb fotocòpia, que es pot lliurar en mà a les excursions o bé escanejar i enviar en PDF al mail de contacte  geieg.subinfantil@gmail.com .

4 - Cal omplir fitxa d'inscripció a la Subsecció infantil de muntanyaEs pot lliurar en ma a les excursions o bé  escanejar i enviar en PDF al mail de contacte.

5 – Actualment, la subsecció infantil de muntanya funciona amb tres grups d’edat, el grup dels Puigsacalm (de 3 a 6 anys, corresponent als cursos P3-P4-P5), el grup dels Bastiments (de 7 a 9 anys, corresponent als cursos de primer a quart de Primària) i el grup dels Pedraforca (de 10 anys endavant).
Els tres grups actuals fan l’excursió el mateix dia i sortint del mateix punt, seguint una ruta similar, però separats i a diferent ritme. En els dos primers grups, els nens i nenes van acompanyats dels seus pares. Ambdós grups es retroben per dinar plegats sempre que és possible. 

En el grup dels Pedraforca, els nens van sense la família, acompanyats de pares i mares de la Comissió, que fan la funció de monitors. Normalment, no coincideixen a dinar amb els altres grups, buscant el màxim d’autonomia per als nois i noies.

6 - Tots els nens han de venir acompanyats per un responsable legal.

7 - Cal omplir i signar degudament l'autorització per als joves que formen part del grup Pedraforca. Us podeu descarregar el model d'autorització aquí.

8 - No s'admeten animals ni aparells electrònics(videoconsoles, smartphones, tablets,etc), ja que distorsionen el bon funcionament del grup. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada