Segueix-nos a Twitter







dilluns, 1 d’agost del 2011

Informació general sobre les sortides

Cal apuntar-se a les excursions a través del formulari d'inscripció del blog !

Lloc de sortida: sempre sortim del pàrquing del pavelló de Fontajau.

Hora de sortida: sempre sortim a les 9h del matí - marge màxim d'espera: ¼ d’hora. Per les sortides de cap de setmana, s’anuncia oportunament el lloc i hora de trobada. En cas de no poder venir es prega avisar per telèfon als organitzadors.

Hora de tornada: aprox. 17/18h del punt de sortida de l'excursió (serà variable en funció de l'estació de l'any).

Què cal dur: menjar, aigua i el que es consideri convenient segons l'estació de l'any (abrigall a l'hivern i protecció solar a l'estiu). Aconsellable portar motxilla petita pels nens/es. Si una família té mainada als dos grups (vegeu Què us cal saber) es recomana que cada adult i nen/a es porti el seu menjar i beure.

Les excursions es faran d'acord amb les condicions meteorològiques: la comissió avaluarà la situació i decidirà si s'anul·la o no.  En cas d'anul.lació o canvis en la sortida, divendres al vespre, s'informarà a les famílies per correu electrònic. 

Tipus de sortides: hi ha dos tipus de sortides. Durant 
la temporada (octubre-juny) es fan dues excursions de 2 dies ( octubre i juny), i la resta de l'any les excursions són d'un dia que acostuma a ser diumenge. Podeu consultar el calendari a la columna lateral del blog on es pengen de forma trimestral.

Característiques de les excursions: les excursions estan adaptades a les capacitats de les edats dels diferents grups. Totes les excursions són fetes prèviament pels membres de la comissió de famílies que en verifica l'itinerari i la seva idoneïtat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada