Segueix-nos a Twitter







divendres, 8 d’octubre del 2010

Excursió Albera

Us convidem a venir a la propera sortida que transcorrera per els cims de l'Albera. Aquest cop sortirem des del punt més alt de l'Albera, el Puig neulós (1257m), i des d'aquí en direcció al mar, seguirem per la carena fins al Puig dels 4 Termes (1167m), tot passant pel bosc de faigs de la Tanyareda, per els plans herbosos del coll de l'Orri, per enfilar altre cop amunt cap al Puig dels Pradets (1167m) abans d'arribar als plans que conformen el Puig dels 4 Termes.

Si el dia és clar, les vistes a banda i banda sobre la carena són fantàstiques. Si en canvi ens atrapa la boira, també valdrà la pena. De fet quan vam provar el camí fa poc, és l'ambient que vam trobar, com podreu apreciar en les fotos següents.



Sapigueu, que des de Girona, i agafant l'autopista, sortint a la Jonquera, travessant El Perthus (molt de tràfic) i arribar al pàrking just sota les antenes del Puig Neulós es triga 1h 20m aproximadament, amb condicions de tràfic normal.

Aquest cop, NO sortirem de Fontajau, sinó que ens trobem directament al pàrquing de les antenes al cim del Puig Neulós. En un blog posterior enviarem informació mes acurada sobre com arribar-hi sense pèrdua.

El que si que us avancem és que des d' El Perthús fins al pàrquing del Puig Neulós hi ha una mitja hora llargota, per bona carretera asfaltada; però molt estreta, sobretot a la part baixa.

Un cop acabada l'excursió, si ens queden ganes, tindrem relativament aprop el "Chalet de l'Albere". Si el trobèssim obert sempre hi podríem fer un alto a la tornada afer-hi alguna beguda calenta. El paratge és molt maco també.

Per últim però no menys important, porteu roba adequada sobretot per al vent, ja que a mitja tarda podria bufar amb força.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada