Segueix-nos a Twitter







dijous, 2 de maig del 2019

12 de maig: Del far de St. Sebastià a Tamariu


Pel diumenge 12 de maig us proposem una ruta entre el far de St. Sebastià i la Cala Pedrosa/Tamariu amb possibilitat de bany per refrescar-nos si el temps ho permet (veniu equipats per remullar-vos).

Els dos grups iniciarem la ruta al Far de St. Sebastià seguint el GR però poc després seguirem un camí arran de mar en paral·lel a la costa des d'on podrem gaudir de preciosos raconets i vistes màgiques. 



Vorejarem la Cala de Gens, el cap de l’Illa Roja, passarem pel Mirador de’n Puig de’n Gervasi – des d’on es deixen veure la Punta de n’Estela, l’Illa Blanca i el Cap dels Frares de nord a sud-, i, després de passar pel Puig dels Frares, començarem la baixada cap a la cala Pedrosa. A partir d’aquí, seguirem el GR 92 i passarem per la Musclera Trencada, la Musclera Llarga, la Cala Gamarús, la cala de’n Roig, els Ameradors el Porxo de’n Borrell i la Punta del Burro fins la platja de Tamariu. Aquí dinarem i si tenim calor ens podrem remullar a la platja.



La ruta de tornada per al grup de grans (Bastiments/Pedraforca) sortirà de Tamariu per anar a buscar la drecera que puja al Puig Gruí, amb vistes al Mediterrani i a la vasta plana baix-empordanesa interior. Des del Puig Gruí, seguirem un PR que circula per l’interior entre boscos i conreus, visitant també el dolmen de Can Mina dels Torrents. Els Puigsacalm desfarem el camí de la costa fins a la Cala Pedrosa i a partir d’aquí passarem per l’interior fins a retornar al Far de Sant Sebastià.


RECOMANACIONS:
- Recordem que cal ser autònoms amb el dinar. No podem garantir que puguem dinar tots els grups junts, malgrat que ens poguéssim trobar a Tamariu.
- Cal dur roba d’abric i calçat adient, a més d'impermeable, cantimplora i motxilla (també pels petits). Porteu també banyador i tovallola.
- Cal estar assegurats TOTS els participants, adults i mainada. Els que hagueu de tramitar llicència temporal recordeu que es pot fer fins dimecres a les 19 h.

HORARI I LLOC DE TROBADA:
A les 9 del matí a l’aparcament de Fontajau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada