Segueix-nos a Twitter







diumenge, 6 de gener del 2019

SORTIDA AL MASSÍS DEL MONTGRÍ
Diumenge 13 de Gener de 2019

Per al segon diumenge de Gener (dia 13) us proposem una passejada pel massís del Montgrí, un indret molt proper però amb unes vistes espectaculars. Iniciarem la ruta a Torroella de Montgrí i ens enfilarem cap al Coll de la Creu de Sta. Caterina. 



Des d'allà seguirem fins al Montgrí o muntanya de Sta. Caterina (303 m), on hi ha el característic castell del Montgrí (construcció inacabada de l'any 1301). Després de visitar el castell baixarem per poc després enfilar-nos al Montplà (311 m), el punt natural més elevat del massís. Continuarem tot carerant una estona i baixarem a l'ermita de Sta. Caterina on podrem dinar. Després de dinar, tornarem cap al Coll de la Creu de Sta. Caterina per fer el camí de tornada.



El grup de Bastiments i Pedraforca faran la mateixa ruta però abans de pujar al castell del Montgrí, des del Coll de la Creu pujaran fins al Puig Rodó o muntanya d'Ullà (308 m) on podran observar una molt bona panoràmica de la plana de l'Empordà.



No es tracta d'una ruta llarga (uns 6.5 km els Puigscalm i uns 8.5 km la resta) però hi ha un cert desnivell (350 m Puigscalm i 625 la resta) amb un tram de baixada una mica dret i molt exposat al vent (si és necessari modificarem el recorregut). Malgrat això, si el dia és clar, les vistes són inmillorables.



RECOMANACIONS:
  • Porteu bon calçat pels camins i corriols amb molta pedra típics de la zona, roba d’abric i frontal per si de cas. 
  • Recordem que cal ser autònoms amb el dinar. No podem garantir que puguem dinar tots els grups junts.

IMPRESCINDIBLE!!! 
Cal que TOTS els participants estiguin assegurats. Adults i mainada. 
Els que hagueu de tramitar la llicència temporal recordeu que: LES LLICÈNCIES TEMPORALS ES TRAMITEN FENT LA TRANSFERÈNCIA AL NÚMERO DE COMPTE DEL GEIEG, INDICAT A LA PESTANYA DEL BLOG "LLICÈNCIES FEDERATIVES, COM TRAMITAR UNA LLICÈNCIA TEMPORAL", I ENVIANT EL COMPROVANT A A.RIOJA@GEIEG.CAT  INDICANT, NOM, COGNOMS, DNI I EXCURSIÓ QUE FAREU, ABANS DEL DIMECRES 9 DE GENER A LES 19:00 H.

HORARI I LLOC DE TROBADA:

A les 9.00h del matí al pavelló de Fontajau.
Es prega puntualitat.



Us hi esperem!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada