Segueix-nos a Twitter







divendres, 23 de novembre del 2018

SORTIDA A LA VALL DEL LLÉMENA
Diumenge 2 de Desembre de 2018


El primer diumenge de Desembre (dia 2) anirem de nou a la Vall de LLémena, un indret proper que amaga racons ben bonics. Farem una ruta des de Sant Martí de LLémena, travessant el riu i seguint una mica pel camí Ral. Després ens enfilarem per corriol d’alzinar cap a la cinglera de Rocafesa. Visitarem les coves de Sant Martí o de Rocafesa. Es tracta d’unes coves amb molts passadissos estrets, molts d’ells subterranis. Per tant, podrem veure només la part més inicial.



Amb una petita grimpada, ens enfilarem a dalt de la cinglera, a la zona que es coneix com la Brolla. Aquí el grup de Puigsacalms decidirà quin és el punt òptim per dinar. El grup de grans continuaran, fins a passar un mirador de la Vall de LLémena i començar el descens pel camí de les carboneres. En el descens, caldrà travessar , amb cura i fent algun equilibri, uns grans blocs de pedra calcària, fruit d’un gran esllavissada de la cinglera.



No es tracta d’una ruta llarga (uns 8,5 km), però cal enfilar-se uns 450m de desnivell, amb algun tram una mica dret.



RECOMANACIONS:
  • Porteu bon calçat pels camins de mala petja que també hi ha a la Vall de LLémena, roba d’abric i frontal per entrar una mica dins les coves. 
  • Recordem que cal ser autònoms amb el dinar. No podem garantir que puguem dinar tots els grups junts.
IMPRESCINDIBLE!!! 
Cal que TOTS els participants estiguin assegurats. Adults i mainada. 
Els que hagueu de tramitar la llicència temporal recordeu que: LES LLICÈNCIES TEMPORALS ES TRAMITEN FENT LA TRANSFERÈNCIA AL NÚMERO DE COMPTE DEL GEIEG, INDICAT A LA PESTANYA DEL BLOG "LLICÈNCIES FEDERATIVES, COM TRAMITAR UNA LLICÈNCIA TEMPORAL", I ENVIANT EL COMPROVANT A A.RIOJA@GEIEG.CAT  INDICANT, NOM, COGNOMS, DNI I EXCURSIÓ QUE FAREU, ABANS DEL DIMECRES 28 NOVEMBRE A LES 19:00 H.

HORARI I LLOC DE TROBADA:

A les 9.00h del matí al pavelló de Fontajau.
Es prega puntualitat.


Us hi esperem!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada