Segueix-nos a Twitter







dijous, 21 de setembre del 2017

7-8 octubre. Voltants de Tavertet

Cingles de Tavertet.
El cap de setmana del 7-8 octubre anirem a dormir a la Casa de Colònies El Puig de l’Esquirol, per anar a fer l’endemà una excursió a la zona de Tavertet.
A falta d’acabar de definir les rutes concretes, les tres rutes sortiran de Tavertet, tot i que recorreran camins diferents. El grup Puigsacalms, molt probablement, passaran per l’espectacular Salt del Molí Bernat i enfilaran cap a al Puig de les Baumes, visitant la bonica Bauma de les Piques i cases construïdes sota baumes. El grup de Bastiments i Pedraforques aniaran en dirección a l’embassament de Sau, passant prop del Morro de l’Abella i el Puig de la Força.
Cal que confirmem el NOMBRE de persones que ocuparan la casa de colònies, que té una capacitat de 48 persones. El preu és de 15 euros/persona (+IVA). , per pernoctar. 
La casa té dret a cuina. Cal que cada família porti el seu propi menjar (sopar, esmorzar i dinar del dia següent), que es podrà escalfar a la casa de colònies.
Ompliu el FORMULARI d’inscripció abans del 28 de setembre, per tal que coneguem el nombre d’assistents i ho confirmem a la casa.
Si voleu veure la casa, visiteu:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada