Segueix-nos a Twitter







dimecres, 2 de juliol del 2014

Sopar de cloenda del curs 2013-2014 a la muntanya de Sants Metges

En aquesta ocasió us proposem un nou paratge on celebrar el sopar de cloenda de la temporada: la muntanya dels Sants Metges a Sant Julià de Ramis.
De característiques similars al conegut castell de Sant Miquel, però a l'altra banda del congost del riu Ter, al bell mig del triangle format pels nuclis urbans de Medinyà, Celrà i Sant Julià.
Una muntanya rica en història, com demostren el Castell de Sant Julià, l'ermita dels Sants metges i el més antic Castellum Fractum (i deixarem la resta de detalls per a la comissió de cultura).
Ens trobarem a les 7:00 de la tarda a la plaça de l'Ajuntament de Sant Julià, on podrem deixar els cotxes. Hi arribarem sortint de Girona per l'autovia de Sarrià en direcció a Figueres, en un trencant a mà dreta just abans de començar la pujada de la costa roja.
Des d'allà podrem portar els cotxes fins a dalt, o, més recomanat, fer una caminadeta en direcció al Ter per a després enfilar-nos per un dels diversos camins que pugen fins a l'ermita, on hi ha un espai habilitat per a picnic amb un parell de taules (si algú en té alguna més de càmping, serà benvinguda).
Per a pair el sopar, podrem seguir la carena i anar fent la visita al poblat ibèric, el castell, ... o gaudir de les vistes sobre Girona, Medinyà i Celrà.
Per a sopar, pensàvem que seria divertit que cada família portés menjar en quantitat adient per als seus membres, però per a compartir-lo amb la resta de famílies (així tastarem coses noves).

NOTA: Si us plau torneu a visitar aquesta pàgina abans de dissabte per si hi afegim alguna indicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada