Segueix-nos a Twitter







dijous, 5 de juny del 2014

Vàries informacions juny, juliol i setembre 2014

Benvolgudes famílies,

Us volem informar de les darreres activitats d'aquest curs 2013-2014, que no ens ha estat possible concretar fins fa poc.

Pal indicador als senders de les Bulloses.

En breu, publicarem la notícia sobre la propera sortida de cap de setmana, que serà al Capcir. Anirem de càmping als peus de les Bulloses, i tenim previst pujar al Pic Carlit amb els Canigó, i diferents rutes d'estanys per als grups Puigsacalm i Bastiments. Això ho tenim previst per al cap de setmana 21 i 22 de juny.

Com que moltes famílies de la comissió ens quedarem a celebrar la revetlla de Sant Joan en el mateix càmping, hem decidit obrir la convocatòria a totes les persones que al llarg del curs ens heu acompanyat en les sortides. Per aquest motiu, el dilluns 23 al matí, farem una passejada/excursió TOTS junts, sense diferenciació de grups. I la tarda vespre la dedicaríem a gaudir de l'entorn i preparar la revetlla de Sant Joan. Guitarres o altres instruments de corda i percussió seran benvinguts per amenitzar la festa així com licors, pastes i grana per compartir entre tots.


Refugi Rocacorba, Gironés.
En la darrera reunió vam concretar l'activitat corresponent al sopar de fi de curs, en que tenim la voluntat de pernoctar al refugi lliure de Rocacorba, el dissabte 5 de juliol. Ja us avançarem més detalls els propers dies.

Refugi Prat d'Aguiló, Cadí.

També hem publicat el calendari per als primers mesos del proper curs 2014-2015.  Preneu bona nota que la primera sortida serà el cap de setmana del 13 i 14 de setembre, on anirem al Refugi de Prat d'Aguiló, al Cadí.

També us volem donar a conèixer una iniciativa que fa referència a la Catalunya que volem. És una iniciativa interessant, en la que hi podeu participar aportant-hi reptes i perfilar-los. O directament proposant-ne de nous. La web s'explica per si sola, com podeu comprovar a  http://www.elpaisquevolem.cat/

Per últim, però no menys important, estigueu als cas del blog al llarg de l'estiu, perquè segurament intentarem fer com amb el darrer 11 de setembre, en que les famílies que van voler, vam participar conjuntament a La Via Catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada