Segueix-nos a Twitter







divendres, 5 d’abril del 2013

Informacions per a la pujada al Pic de la Calma, Albera

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar la ruta per accedir al Coll de Banyuls, així com algunes recomanacions i comentaris que tenen relació amb aquesta sortida.

Recordeu que la convocatòria per aquesta sortida l'adelantem 30' al lloc de sempre. Per tant, ens trobem tots a les 8:30am al pavelló de Fontajau.

Ruta des del pavelló de Fontajau a Girona, fins al coll de Banyuls, per NII:


Mostra un mapa més gran


Segons ens comenta l'Emma, tingueu present que: "... la carretera que va a Sant Climent Sescebes i Espolla. Una cosa, en aquesta carretera en un punt trobareu un trencant que va: a Capmany, a la base militar o a Sant Climent Sescebes. No parla d’Espolla, aneu direcció Sant Climent, i la mateixa carretera us durà a Espolla "

La previsió meteorològica indica que tindrem relatiu bon temps sense pluja però amb tramuntana “moderada”. Som coneixedors que farà vent, per tant porteu paravents,  gorros, guants, bufs i el que creieu escaient, que es ruta de carena i la notarem.


Vent De matinada bufarà vent fluix i de direcció variable amb predomini del terral al litoral. La resta del dia bufarà els components sud i oest entre fluix i moderat.A banda bufarà tramuntana fins a migdia a l'Empordà, moderada amb cops forts de matinada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada