Segueix-nos a Twitter







dissabte, 18 de juny del 2011

Berenar-sopar 2 de juliol

Benvolgudes famílies,

Sembla que no pugui ser, i ja hem fet la darrera sortida d'aquest curs. Hem pensat de fer una trobada abans de la pausa de l'estiu per fer una activitat ben diferent: un berenar-sopar amb carn a la brasa, torrades amb tomata per tothom. I per als pares, no cal dir-ho, un bon raig de vi o cervesa fresqueta.

Hem reservat lloc a Can Puig, un mas emplaçat a Sant Climent d'Amer, on pel mòdic preu de 3€ per persona major de 3 anys ens faran la brasa, i nosaltres només ens haurem de coure la carn. El mas, està al cim d'un puig i té unes vistes esplèndides sobre la vall, Santa Brígida, la Barroca... Al costat del mas es troba el Roure de Can Puig, un arbre monumental, tot i que està força malmés arran d'un llamp.


Mostra un mapa més gran

Com que més tard de les 22h -23h no ens hi podem quedar, perquè no hi ha llum, havíem pensat de trobar-nos a Can Puig a partir de les 16h, per tal que els menuts juguin i s’acomiadin fins a la propera temporada. Cap a les 19h podríem coure la carn i torrar el pa, i fer un bon berenar-sopar. Senzill i amè.

Si us sembla bé, cada família pot portar alguna amanida o postres, o també begudes en fresc per a compartir.

Nosaltres ens ocuparem de portar la carn i el pa amb tomata i ja passarem comptes al final del sopar.


Us agrairem que us apunteu al formulari com sempre per tal de saber quanta carn hem de comprar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada