Segueix-nos a Twitter







dissabte, 1 de maig del 2010

Campdevànol - gorgs del Torrent de la cabana

També conegut com a torrent d'estiula.


Aquesta sortida forma part d'un dels itineraris de natura senyalitzats per l’Ajuntament de Campdevànol. Ressegueix el fresquívol torrent d’Estiula, conegut popularment com el Torrent de la Cabana, on podrem gaudir de la bellesa visual dels seus salts d’aigua i refrescar-nos a l’estiu als seus gorgs d’aigües transparents.



La vegetació i el paisatge d‘aquests indrets són els típics de la mitja muntanya del pre-pirineu. A nivell paisatgístic l’itinerari passa per dos miradors excepcionals del Prepirineu.



Finalment, en el punt més alt de l’itinerari es gaudeix d’una vista cap a la Serra de Montgrony i Serra Cavallera, les dues grans serralades del Prepirineu del Ripollès.


Dades:

Recorregut: 9 km
Desnivell: 221 m
Ascensió Acumulada: 313 m

Itinerari:

Inici excursió: Ens trobarem com de costum, al pàrquing del pavelló de Fontajau, i des d'aquí ens dirigirem al punt on iniciarem la sortida. Concretarem a nirem fins a Campdevànol, i un cop allà prendrem la ctra que va en direcció Gombrén GI-401 fins el km 3 (Càmping El Pirinenc). Deixem el cotxe a l’Àrea de la Font del Querol.

Us adjuntem una possible ruta:

Mostra un mapa més gran

Bibliografia:

Blog Fer Muntanya
Web de l'Ajuntament deCamp de Vànol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada