Segueix-nos a Twitter







dissabte, 28 de novembre del 2009

Les fotos de la sortida al Matagalls

Us fem a mans el recull de fotografies de la passada sortida al Matagalls. Com podreu comprovar, la gran acumulació de fulles van donar peu a molts jocs durant el camí. De la sortida, no se'ns esborra el delit de la mainada al llençar-se de cap dins el forat natural del Pou de Glaç, com si d'una piscina (de fulles) es tractés. També trobareu, alguna de les fotografies dels pocs que vam fer cim, on podreu veure que feia un vent desagradable com poques vegades.

Matagalls des del Coll de Borduriol



També trobareu les fotos a la secció "Àlbums de fotos" del lateral dret.

Per altra banda, trobareu la fitxa de la sortida (aquest cop sense tant de vermell) en format PDF per a la vostra consulta, per si mai la voleu repetir. La trobareu en la nova secció que hem obert al lateral dret "Fitxes Sortides".

dilluns, 16 de novembre del 2009

Sortida al Matagalls - 22 de novembre

Per al pròper dia 22 de novembre hem programat una sortida infantil al Coll Pregon, molt a prop del cim del Matagalls, passant per la Font de Llops i la Font de Mosquits.

De Pujada per Font de Mosquits


És una sortida molt adient per fer-la en aquest temps de tardor perquè el camí transcorre totalment enmig de les fagedes immenses del Montseny. També es poden veure grèvols florits.

De Coll Pregon, prop del cim del Matagalls


Com que el camí de pujada és força costerut convé que la mainada més petita de tres anys sigui transportada amb motxilla. Si no ho fem així la pujada pot allargar-se molt.

De Fageda prop de Font de Llops


El desnivell total és de 610 metres. La bellesa de l’entorn compensa sobràdament l’esforç.

Iniciarem la sortida a Coll de Borduriol, prop de Viladrau i pujarem per un camí estret, i després per corriols fins molt a prop del cim del Matagalls, al coll Pregon, un prat ampli voltat de fageda.

De Pàrquing Coll de Borduriol


Us adjuntem la fitxa de la sortida en format pdf. Us recomanem molt que la llegiu.
Si teniu algún dubte o problema, poseu-vos en contacte amb nosaltres via correu-e.