Segueix-nos a Twitter







divendres, 1 d’agost del 2014

Inici de curs 2014-2015 a Vallter

El proper 13 i 14 de setembre, farem la primera sortida de cap de setmana per iniciar el curs 2014-2015.


Vistes sobre Vallter 2000 des del Coll de Mentet


Pernoctarem a la casa de colònies La Torre del Coll, a Camprodón,  i l'endemà anirem cap a Vallter / Mentet.


Casa de colònies Torre del Coll
Horaris:

  • Hora de trobada de dissabte: 18 h a la casa de colònies 
  • Hora de trobada de diumenge: 10h al pàrquing de VallTer 200

    Intendència:
  • Cal portar : dinar de diumenge.

    Logística:
  • Sac de dormir, roba d'abric, crema solar, gorra / barret i frontal / llanterna... botes de muntanya...i motxilla (també pels més menuts).
  • Puigsacalm
    Sortirem de l’estació d’esquí de Vallter (2160 metres, aprox.), en direcció cap el nord, fins a la Portella de Mentet. Arribats a aquest punt, girarem cap a l’est i seguirem la carena que, quilòmetres enllà, acaba en el Costabona. Nosaltres passarem pel sud de les Roques de la Portella, per la Portella de Morens i ens enfilarem al Puig de la Coma Ermada (2496 metres). Fet el cim, tornarem pel mateix camí fins a la Portella de Mentet, on dinarem amb el grup Bastiments. En total, són poc més de 300 metres de desnivell i una llargada d’uns sis quilòmetres.

    Bastiments
    Farem el mateix camí que el grup Puigsacalm fins a la Portella de Mentet. Arribats a aquest punt, però, girarem cap a la dreta fins arribar al Pic de la Dona (2702 metres). Una vegada fet el pic, recularem fins a la Portella de Mentet, on dinarem amb el prup Puigsacalm. La llargada de la caminada és semblant a la del Puigsacalm, una mica més de sis quilòmetres. El desnivell, però, és una mica més gran, de 550 metres. S’ha de notar que sou més grans!!!

    Canigó
    Seguirem el mateix camí que els Bastiments fins al Pic de la Dona. Una vegada haguem fet el cim, continuarem cap el sud-est fins al Bastiments (2881 metres), tot passant pel Puig d’Ombriaga i el Coll de la Geganta. Fet el cim, el més alt dels entorns d’Ull de Ter, baixarem cap el sud, fins el Coll de la Marrana i tornarem a Vallter. La distància és una mica més llarga, poc més de 10 quilòmetres i el desnivell d’uns 700 metres.
    Si veiéssim que es fa tard o la méteo no ens ho permet, faríem una retallada i des del Pic de la Dona, aniríem fins al Coll de la Geganta, on iniciaríem el descens, tot passant pel Pla de la Regalíssia. En aquest cas, el punt més alt és el pic de la Dona. Per tant, el desnivell és el mateix que el grup Bastiments, i la llargada és de 7 quilòmetres i mig.


    Una vegada els tres grups haguem fet el cim, ens retrobarem tots plegats a prop de les pistes d’esquí de Vallter i, com cada any, donarem la benvinguda als nous membres de la secció i farem el canvi oficial de grup i repartirem les insignies als nous membres de cada grup.

    Per  començar a avançar la reserva de places al refugi, us agrairíem que us apunteu fent servir el formulari.


    Aquesta vegada, a més d'apuntar-vos al formulari, heu de pagar una bestreta de  10€/persona a qualsevol de les recepcions del GEiEG (Palau, Sant Narcís o Sant Ponç) abans del 31 d'agost. En cas d’anul·lació, no es retornarà la paga i senyal si el la casa de colònies no ens ho torna. Podeu consultar els preus al final de la pàgina.

    Com sempre, també teniu opció de venir directament el diumenge. Al setembre concretarem més informacions, com hora de trobada i lloc per iniciar l'excursió a la zona de Vallter - Mentet.

    Per tal de confirmar la reserva al refugi ens cal que ompliu el formulari abans del 31 d'agost.
    Si s'omplen les places reservades es farà una llista d'espera per si alguna família es dona de baixa.

    Aquells que només vingueu el diumenge, ompliu també el formulari. 

    Cal portar el menjar pel dia de excursió.


    Casa de Colònies: Torre del Coll 
    Preu: 1/2 pensió adults: 35 € 
    1/2 pensió nens menors de 12 anys: 25.50 €


    Bestreta:  10 €/ persona abans del 31 d'agost