Segueix-nos a Twitter







divendres, 18 de juliol del 2014

Via Catalana del 2014

 Via Catalana del 2014



Benvolgudes famílies,

Tal i com vam fer l'any passat ens fa il·lusió assistir a l'acte de la 11 de setembre amb la subsecció infantil de muntanya de Geieg. Per aixo:

Enguany us proposem de tornar-hi a ser tots junts
 !

Via Catalana 2013 amb la Sub Infantil de Muntanya
Com tots sabeu, enguany es fa a Barcelona on farem la ja coneguda V.
Així doncs hem estat mirant les opcions, per poder organitzar-ho per anar-hi junts però ens hem trobat amb dues qüestions: 
1) que no hi ha autobusos ni trens disponibles per sortir plegats de Girona.  
2) que les organitzacions que han llogat autobusos com l'ANC, l'ADAC i altres organitzacions, ens demanen que deixem els autobusos per persones amb dificultats de mobilitat pròpia o per facilitar que hi pugui anar gent gran....en definitiva l'objectiu és que el màxim nombre de gent possible pugui assistir-hi.
Vist que no podem organitzar l'anada, la proposta de la subsecció es que ens apuntem tots al tram 13 de la via i que cada família utilitzi l'estratègia que li sigui més pràctica per ser-hi.
Us recordem que cal fer la inscripció al tram a través d'aquest enllaç http://www.araeslhora.cat/ca/via-catalana-2014/inscriu-te i que un cop plens els trams es tanquen. O sigui que seria interessant que tothom ho fes el més aviat possible. L'hora escollida es simbòlicament les 17:14h. La resta del dia hi ha actes per Barcelona o sigui que qui vulgui pot passar-hi el dia.

Per a fer la inscripció cal que tingueu a ma:
1 - El DNI de les persones que voleu inscriure - (segons formulari - màxim 5)
2 - Un mail diferent per a cadascú

En veiem tots a la VIA CATALANA!



dimecres, 2 de juliol del 2014

Sopar de cloenda del curs 2013-2014 a la muntanya de Sants Metges

En aquesta ocasió us proposem un nou paratge on celebrar el sopar de cloenda de la temporada: la muntanya dels Sants Metges a Sant Julià de Ramis.
De característiques similars al conegut castell de Sant Miquel, però a l'altra banda del congost del riu Ter, al bell mig del triangle format pels nuclis urbans de Medinyà, Celrà i Sant Julià.
Una muntanya rica en història, com demostren el Castell de Sant Julià, l'ermita dels Sants metges i el més antic Castellum Fractum (i deixarem la resta de detalls per a la comissió de cultura).
Ens trobarem a les 7:00 de la tarda a la plaça de l'Ajuntament de Sant Julià, on podrem deixar els cotxes. Hi arribarem sortint de Girona per l'autovia de Sarrià en direcció a Figueres, en un trencant a mà dreta just abans de començar la pujada de la costa roja.
Des d'allà podrem portar els cotxes fins a dalt, o, més recomanat, fer una caminadeta en direcció al Ter per a després enfilar-nos per un dels diversos camins que pugen fins a l'ermita, on hi ha un espai habilitat per a picnic amb un parell de taules (si algú en té alguna més de càmping, serà benvinguda).
Per a pair el sopar, podrem seguir la carena i anar fent la visita al poblat ibèric, el castell, ... o gaudir de les vistes sobre Girona, Medinyà i Celrà.
Per a sopar, pensàvem que seria divertit que cada família portés menjar en quantitat adient per als seus membres, però per a compartir-lo amb la resta de famílies (així tastarem coses noves).

NOTA: Si us plau torneu a visitar aquesta pàgina abans de dissabte per si hi afegim alguna indicació.