Segueix-nos a Twitter







dissabte, 15 de juny del 2013

6 de juliol - sopar i bivac final de curs

El proper dissabte 6 de juliol, farem el berenar/sopar de final de curs al cim de Sant Miquel; amb l'afegit que les famílies que ho vulguin, es podran quedar a fer bivac, si la meteo ho permet.



La idea és sortir caminant dissabte a la tarda a partir de les 18h. Ens trobarem tots just després del petit pont de pedra. Podeu deixar els vehicles als aparcaments més propers al camí habitual per pujar a Sant Miquel. Tingueu en compte que els pàrquings són limitats en places, i en el renovat aparcament de la Font del Ferro, la grua hi pot fer acte de presència i endur-se cotxes aparcats fora de les places habilitades.



 Tant si només us quedeu a sopar com si us quedeu a dormir, cada família ha de ser capaç de traginar allò que consideri necessari. Com que serem un grupet de gent, comptem que trigarem uns 50 min en arribar a dalt. Un cop a dalt, no cal fer res, excepte jaure, parlar, deixar que els nens juguin i descobreixin l'entorn, tot esperant la posta de sol. Si la tarda es clara podrem veure Les Medes, L'Estartit, Les Alberes, endevinar la silueta del Canigó, la plana empordanesa, els cims de la Garrotxa més propers, Rocacorba, les Guilleries, el Montseny, la plana del Gironés i La Selva, Les Gavarres... I des del cim de Sant Miquel els ho podem ensenyar als Bastiments i Puigsacalms... Si ens escolten en comptes de jugar, és clar!

Per al sopar berenar tot s'hi val: entrepans, tupers, postres, cafè (en termos), ratafia... El límit és la imaginació i l'esquena de cadascú. Si us bé de gust, podeu portar coses per compartir. La comissió s'encarregarà de pujar unes síndries i unes galetetes per les postres, que desitgem siguin del vostre agrat. Per aquest motiu us demanem que us apunteu al formulari abans de dijous 4 de juliol.



Per dormir, considerem que amb una bona màrfega, i un sac normal, n'hi ha prou, ja que les nits no són fredes. Si voleu, podeu portar una manta tèrmica que no pesen gens ni ocupen espai i es pot posar per sobre del sac per evitar la rosada. Considerem que les tendes no són necessàries (de fet està prohibit), tant per optimitzar l'equipatge, com per dormir sota les estrelles i una lluna gairebé plena.  

Diumenge 7, quan ens llevem, es tracta d'esmorçar, recollir i començar a tornar cap als cotxes. Qui vulgui pot acabar d'esmorçar a la piscina del complex de Sant Ponç, i acabar de passar el matí en família a la piscina. Segur que serem els primers en arribar!

Tant si ens veiem aquest cap de setmana, com si no, des de la comissió de pares, volem desitjar-vos un molt bon estiu ple de sortides i bones rutes en família. I a l'estil dels personatges de Star Wars, "Que la meteo us acompanyi!".


dissabte, 8 de juny del 2013

Anul·lació Excursió prevista per al 9 de juny


Benvolgudes Famílies,

Per motius metereològics la comissió de famílies ha decidit anul·lar l'excursió d'aquest cap de setmana a la Garrotxa.


En breu us comunicarem si l'excursió final de curs l'aplacem per més endavant.

divendres, 7 de juny del 2013

Possible anul·lació de la sortida de cap de setmana per mal temps

Degut a la previsió de tempestes pel cap de setmana, la comissió de famílies està decidint si s’anul·la la sortida del cap de setmana i si s’ofereix alguna alternativa a sota cobert per diumenge. 


La decisió es prendrà aquesta nit en una reunió. 

Us demanem que tots els inscrits consulteu el correu electrònic demà per veure què hem resolt. 

Lamentem la situació i agraïm la vostra comprensió.


Les previsions que hem consultat per l'àrea de la Garrotxa són:


Meteocat:
http://www.meteo.cat/servmet/prediccio/mtermini/municipal/garrotxa.html

Els avisos de perill per intensitat de pluja abasten tot el país per al dissabte.
http://www.meteo.cat/servmet/smp/html/610_08-06-2013_general.html
Per al diumenge no hi ha informació publicada al respecte.
AEMET també dona una previsió de pluja i tempesta.


Taronja en l'alerta de pluges, i alerta groga per tempestes.
Per diumenge donen precipitacions i tempestes tot el dia.





diumenge, 2 de juny del 2013

Sortida 8 i 9 de juny - Garrotxada



Degut a la climatologia adversa de les darreres setmanes, no veiem factible la sortida amb pernoctació que teníem preparada per la zona de les Bulloses. Per aquest motiu, no publicàvem la informació referent a l'excursió.

Creiem que el cap de setmana del 8 i 9 de juny, les temperatures milloraran considerablement; però optem per fer la sortida per la zona de la Garrotxa.

Estem redefinint la sortida en funció d'aquest canvi de darrera hora.

Malgrat tot, en breu obrirem el formulari d'inscripcions, i us agrairíem que us hi apuntéssiu.

La ruta que us proposem és, des d'Oix, arribar  el més a prop possible de la palanca que creua la Riera de Beget. Continuaríem ruta per l'esquerra de la cresta del Ferran. Primer creurem un frondós  bosc de castanyers que ràpidament aniran deixant pas a roures i alzines i zones de prat, mentre travessem el Bac del Vaquer, fins arribar al Coll de Talaixà.


Plànol extret del Institut Cartogràfic de Catalunya


Als prats de l'ampli coll de Talaixà, els Puigsacalm tenim previst que hi dinin.


Sant Martí de Talaixà


El grup de Bastiments continuarà fins a pujar al cim del Ferran i gaudir d'una panoràmica imponent del cor de la Garrotxa, per tot seguit descendir altre cop fins a Talaixà i reunificar els dos grups, a veure si els horaris ens permeten coincidir per dinar.


Vistes des de Talaixà
La pernoctació la farem al càmping La Soleia d'Oix. En principi cada família ha de portar la seva tenda/es. Si teniu furgonetes, tampoc hi ha problema. 


Preus: 
adults: 4,40€
nens (fins 10 anys): 3,95€
tenda: 4,00€
cotxe: 4,50€

Disculpeu que no us hàgim informat abans. Tanmateix us demanem que respongueu el formulari abans del dijous de de juny per tal de formalitzar la reserva amb el càmping. 
Si només veniu diumenge, també us demanem que ompliu el formulari.