Segueix-nos a Twitter







dissabte, 23 de març del 2013

Modificació de la data de la sortida del mes de maig

Benvolgudes famílies,

  Degut a problemes d'agenda hem modificat la data de la sortida preparada per al mes de maig.  L'hem passat al 19 de maig.

Disculpeu les molèsties.

divendres, 8 de març del 2013

Més Informació sobre la propera sortida a Montserrat


Benvolgudes famílies,

Farem una ruta entre el Monestir de Montserrat i el de Santa Cecília (on dinarem), en bona part per l’anomenat Camí de l’Arrel. 
Passarem bona part per bosc d’alzina i boix, però també tindrem bones vistes sobre el massís i des d’una alçada privilegiada, sense estar al límit de cap cinglera, però hi ha llocs on cal estar alerta. Caldrà estar també atents amb la mainada perquè el camí transcorrerà bona part per corriol, entretingut i estret, amb arrels i rocs. 

Per reduir el nombre d’escales que la mainada hauria de pujar, les escales que van a la Plaça de Santa Anna (800 graons concretament, amb uns 200m de desnivell), les farem només de baixada i per la pujada agafarem el funicular de Sant Joan (compteu amb 4,5 euros per adult i 2,5 per mainada del bitllet). La intenció és dinar plegats en un prat al Monestir de Santa Cecília, però com sempre porteu tots menjar, perquè les rutes dels dos grups seran diferents, i no us podem assegurar al 100% una coordinació matemàtica.

La intenció és sortir amb el primer funicular a les 10h del matí. Per tant, tots els que vingueu el mateix dia, cal ser puntuals i els que hi anem a dormir encara més!!!!. Ens trobem a l’estació del funicular a les 9:45h, al complex de Montserrat.

Per els que veniu a dormir, ens va semblar que la distància entre l’aparcament públic de Montserrat (5,5 euros al dia) i l’allotjament Abat Garriga no és important i no cal demanar que ens aixequin la barrera. Els allotjaments són entre el Centre de Coordinació Pastoral i l’Hotel Abat Cisneros, a la Plaça de Santa Maria. Us esperem als allotjaments a partir de les 17:30h. 

Si teniu problemes, podeu trucar a l'Emma Fàbrega - 615 422 598. En aquest sortida concretament, no cal que truque ni en Pau Batlle ni en Jesús Jaén; perqué no podran assistir-hi.

Per últim, si el dia de la sortida acompanya la meteo, segurament veureu imatges com aquestes: