Segueix-nos a Twitter







dimecres, 1 d’agost del 2012

Sortida de cap de setmana, 22 i 23 de setembre


Com sol ser habitual de la Subsecció infantil, tornem a començar la temporada a la zona d’Ulldeter, fent una sortida de cap de setmana. Aquesta vegada, ens trobarem el dissabte 22 de setembre a la casa de colònies de Camprodon “Torre del Coll” (podeu veure imatges de la casa en aquest enllaç: www.bastimentsaventura.com). Farem jocs de tarda i de nit, contes, convivència…

Casa de colònies, Torre del Coll, a Camprodon.
L’endemà ens aixecarem aviat i anirem cap a l’aparcament de dalt de l’estació d’esquí de Vallter 2000. d’allà, sortirem per un bonic corriol entre bosc de pi negre cap a la Portella de Mentet (2430 m), on tindrem boniques vistes de la vall de Mentet i recordarem l’ascensió que vam fer fa un parell d’anys des d’aquí al Pic de la Dona. Aquesta vegada, però, des de la Portella anirem en direcció a la Roca de la Portella i d’aquí anirem carenejant per bonics Prats alpins, amb suaus ascensos i descensos. Segons el grup d’edat, passarem pels cims de Coma Ermada (2495m), el Puig de la Llosa (2504m), el Puig de les Roques Blanques (2454m) i fins al Roca Colom (2507m). Aquest cim del Circ de Concrós separa les valls del Tet i del Tec, i ofereix unes vistes molt boniques dels cims veïns de Vallter. És un cim ampli i pla.
Vistes des del cim del Roca Colom un dia clar.
El grup de Puigsacalm i Bastiments faran rutes de distància diferent en aquesta carena, però cal que els vocals de la sortida vagin a recórrer-la de nou per concretar exactament en quin punt s’aturarà cadascun d’ells i en quin punt es farà la trobada pel dinar. En tot cas, el desnivell per ambdós grups estarà entre els 450 i 550m.

Tingueu en compte que:


  • Per tal de confirmar la reserva a la casa de colònies ens cal que ompliu el formulari abans del 7 de setembre.
  • Hem reservat 40 places. Si s'omplen les places es farà una llista d'espera per si alguna família es dona de baixa. 
  • Caldrà fer una paga i senyal de 5€ per persona, a entregar en alguna de les recepcions del GEIEG (Palau, Sant Narcís o Sant Ponç) abans del 7 de setembre.
  • En cas d’anul.lació, la casa de colònies NO ens retorna el 10% del preu de la mitja pensió. Per tant, no podrem retornar-vos aquesta quantitat.
  • Aquells que només vingueu el diumenge, ompliu també el formulari. Ens trobarem a les 10h del matí a l’aparcament de dalt de Vallter 2000.
  • La casa de colònies està equipada amb llençols, però cal dur sac de dormir.
  • Cal portar el menjar pel dia de l’excursió.
Preus (inclou sopar,dormir i esmorzar): mitja pensió adult: 27 euros + IVA; mitja pensió infantil: 24 euros + IVA .

Trobareu actualitzacions d’aquesta informació quan tornem de vacances!!!