Segueix-nos a Twitter







dimecres, 17 de març del 2010

Les fotos de la sortida al Bestracà

Benvolguts/des,

Us fem a mans un recull de fotografies dels diferents moments que es van viure durant la pujada al Bestracà, el passat 14 de març. Mentre les mireu, i torneu a reviure l'excursió, volem agraïr als pares i mares el bon tremp, el seny i la calma amb que vam superar el descens del cim. Sense vosaltres no hi hauria excursions.

Oix i pujada al Bestracà


Canviant de tema hi ha algunes fotografies panoràmiques, una de les quals és gairebé miraculosa. Estem tots tranquilament asseguts a Sant Andre de Bestracà, prop de l'hermita on ens vam trobar els dos grups. La fotografia s'ha aconseguit ensamblant 3 fotografies diferents. Val a dir que en el moment de fer les 3 fotografies apenes ningú es va moure. Si ho haguèssim volgut fer expressament, no ens hauria sortit tant bé.

dimarts, 9 de març del 2010

Informació Bestrecà - cap de setmana 13 i 14 de març

Benvolguts pares i mares,

Us informem del calendari d'activitats per la propera sortida al Bestracà amb pernoctació al càmping.

Dissabte:
  • Trobada al càmping La Soleia d'Oix (matí o tarda segons prefereixi cada família).
  • Per a aquells de vosaltres que ja estigueu al càmping a l'hora de dinar, ( o després de dinar) de 16h a 18h farem una petita passejada per l'entorn. El dinar i el berenar no estan concertats amb el càmping. És responsabilitat de cada família.
  • Aquells que veniu dissabte a dormir al càmping, us demanem que no arribeu més tard de les 18h, per tal de no retardar en excés l'hora del sopar, així com la petita activitat del joc de nit.
  • Porteu llanternes! Farem un joc de nit dissabte al vespre després de sopar.

Diumenge:
  • Esmorzar al càmping a les 8:30h (només per als que pernocten al càmping).

Excursió diumenge:

Hora d'inici: 10h.
Punt de trobada: Plaça d'Oix. Només en tenen una. Podeu aparcar en un prat/aparcament senyalitzat que hi ha just a l'entrada del poble; si no hi ha lloc, a la plaça.

Aquí trobareu més info sobre el lloc de trobada.
Aquí la ruta Girona-Oix.

Informacions vàries:
  • En els bungalows hi ha llençols, mantes i edredons.
  • Cal que us porteu les tovalloles i el que creieu convenient per la vostra higiene personal.
  • Els àpats que es faran al càmping són sopar del dissabte i esmorzar del diumenge, els altres us els heu de portar vosaltres.
  • Els bungalows ja estan plens i per tant, no es poden inscriure més families per dormir-hi

Recordatoris:
No ens volem fer pesats; però ens toca recordar-vos que, si us plau, ens feu arribar, ja sigui per e-mail a sub.infantil.geieg@gmail.com o bé en mà, les fotocòpies de les targes federatives d'enguany. Tothom ha d'estar assegurat. Gràcies per la vostra comprensió.

I fins aquí les novetats.

dilluns, 1 de març del 2010

Fotos i altres informacions

A la barra lateral, a la secció "Àlbums de fotos" trobareu les fotografies de la passada sortida de Sadernes a la Garrotxa.

Excursió de Sadernes a Sta. Bàrbara de Pruneres


Vam ser prop de 50 persones!! 16 cotxes a l'aparcament de Sadernes!!

Aprofitem l'avinentesa per informar-vos que també trobareu les dates de les properes sortides fins al setembre d'enguany a la secció "Calendari properes sortides 2010".

18 i 19 de setembre de 2010
Sortida sector Puigmal amb
pernoctació en refugi.

12 i 13 de juny de 2010
Sortida al Cadí amb
pernoctació en refugi.

16 de maig de 2010
Ripollés

18 d'abril de 2010
Cap de Creus


A més, hem obert les incripcions per a la propera sortida al Bestracà amb pernoctació opcional al càmping "La Solana" d'Oix. Aquest cop veureu que en el formulari hi ha algunes dades diferents en funció de si les families faran estada al càmping o si vindran directament el diumenge. Us demanem que completeu el formulari tan aviat com pugueu per lligar-ho tot plegat. Gràcies per endavant.

Per últim, i no menys important, us recordem que és indispensable presentar-nos la documentació conforme els que assiteixen a les sortides, grans i petits estan degudament federats. Per a una millor i més fàcil gestió per part nostra, que no ens hi guanyem ni un ral, podeu enviar-nos una escanejada de la tarja federativa dels membres de la familia assegurats a l'adreça de correu de la subsecció, o el resguard equivalent. Si no us és possible, feu-nos a mans una fotocòpia de la mateixa la propera sortida a que assistiu.