Segueix-nos a Twitter







dilluns, 15 de juny del 2009

19 i 20 de setembre - Ull de Ter !


Aquest proper més de setembre, després de dos mesos sense veuren's, des de la subsecció hem pensat d'arrencar el "nou curs" amb una clàssica de muntanya. Ull de Ter!

La idea és marxar de Girona (pàrquing pavelló de Fontajau) dissabte 19 a les 16h i dirigir-nos cap als pàrquings de l'estació d'esquí de Vallter 2000. Un cop allà, que la mainada faci pinya, i fer la passejada fins al refugi. Sense pressa, però amb idea d'arribar, instal·lar-nos mínimament i sopar.

L'endemà, esmorzar tots junts i fer la sortida del dia. Cadascú s'haurà de portar el menjar per al diumenge (l'esmorzar no cal).

La proposta inicial es d'avançar en direcció al Coll de la Marrana; però podeu fer ús del correu de la subsecció o deixar-nos els vostres comentaris i suggeriments per a aquesta sortida. Tot el que ens feu arribar, segur que millorarà la sortida !

Per a més informació sobre el refugi d'Ull de Ter, podeu visitar la seva web. Com que encara l'estan construïnt, a continuació us fem cinc cèntims sobre els preus i les condicions de la reserva:

"La reserva són 10€ / pers. i nit. Aquesta paga i senyal es retorna íntegrament si s'avisa una setmana abans.

Sopar: 16'50€
Dormir:11€
Esmorzar: 6,50€

Això surt a 34€ per persona. però els guardes ens van comentar que els àpats són generosos, i que un/a pare/mare que mengi normal pot compartir perfectament el seu àpat amb nens de les edats del nostre grup. I amb l'esmorzar també. Ara bé, si el pare és de vida ...

Total, que una família de 4, podrien sopar i dormir per 44€ (4 pernoctacions) + 13€ (2 esmorzars) + 33€ (2 sopars) = 90€"

I per fer venir dentetes als pares, no us perdeu aquestes panoràmiques de 360º de la zona d'Ull de Ter i així repassem els noms dels cims.

Per últim, i no menys important, recordar-vos que us heu d'apuntar mitjantçant el formulari com més aviat millor. Som conscients que el setembre és lluny, i que entremig teniu les vacances d'estiu. Però si volem reservar habitacions senceres per a pares i nens, com més aviat ho fem, millor.

Us hi esperem! I si no ens veiem abans, que tingueu unes molt bones vacances!

dijous, 4 de juny del 2009

13 de juny - Gorges de Salenys


Calor, calor i més calor. Per aquest motiu, hem triat un lloc refrescant i amb ombres que ens tindran a recer del sol. I segur que farà les delícies dels petits. Comptem creuar algun que altre rierol d'aigua, explorarem les sureres i alzinars, farcits de brugueres i cirerers d'arboç, que ràpidament deixaran pas a una vegetació més frondosa i humida.

La ruta és circular, amb una llargada d'uns 2,2 km. El desnivell serà molt lleu. Apenes uns 20-40 mts. I una durada, a pas d'adult passejnat d'unes 2:30h . Vaja, un itenerari suau, refrescant i divertit pels més petits per un dia de sol i calor.

Us hi esperem!

Ja teniu el formulari per a que us hi pogueu apuntar, al lateral dret d'asquet blog. I recordeu d'acreditar la federació dels més petits el dia de la sortida.